počet produktů: 0
cena: 0,00 Kč
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
počítadlo přístupů
online: 18
dnes: 1193
Pracovní doba

1.5. 2.5. 8.5. 9.5 Zavřeno

Prodejna má od 27.4.2020 otevřeno. Pracovní doba je:

po-pá: 8:00-17:00

so: 8:00-11:00

POZOR!!! Vstupujte jednotlive, v roušce a nejlépe rukavicích. Prosíme stručně a rychle. V prodejně je na toaletě umyvadlo a dezinfekce.

 

 

 

Ochrana osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních dat

ARMYSKLAD (Ondřej Krhovský) jako provozovatel internetového obchodu www.armysklad.cz  prohlašuje a zavazuje se, že veškerá osobní data (jméno, příjmení, adresa, telefon, e-mail), která získá od svých zákazníků, považuje za důvěrná a bude jich využívat pouze pro osobní potřebu za účelem úspěšného plnění smlouvy.
Žádna z poskytnutých dat nebudou využita k reklamním účelům a nebudou poskytována třetím osobám, s výjimkou těch, kteří se podílejí na úspěšném vyřízení objednávky (dopravce, speditér) a to pouze v nutném rozsahu.
Veškerá poskytnutá data jsou chráněna proti zneužití a jsou uchovávána s souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. Ve znění pozdějších dodatků a předpisů.
Zákazník, úspěšným uzavřením smlouvy, souhlasí s uchováním a zpracováním jeho osobních údajů v naší databázi, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s uchováním a zpracováním jeho osobních údajů. Chce-li zákazník požádat o vymazání jeho osobních údajů z naší databáze, lze tak učinit emailem na adresu krhovskyondrej@gmail.com nebo zasláním písemné žádosti na adresu armysklad Nádražní 30, 68601 Uh hradiště
Zákazník má přístup k veškerým svým osobním údajům a zároveň má možnost všechny své osobní údaje měnit, po přihlášení na stránky internetového obchodu www.armysklad.cz pomocí přihlašovacích údajů, které si sám zvolil.

X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).