počet produktů: 0
cena: 0,00 Kč
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
počítadlo přístupů
online: 16
dnes: 1125
xxx
Pracovní doba

PRACOVNÍ DOBA:

po-pá 8:00-17:00

so-8:00-11:00

Máte nezadržitelný pocit nás pochválit?Můžete zde.

 

 

 

 

nejprodávanější produkty
BT65BS 6,35 71J
14 900,00 Kč
Hatsan BLITZ 6,35 56J
24 500,00 Kč
Tepláky JOGGER vz.95
790,00 Kč
xxx

Ochrana osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních dat

ARMYSKLAD (Ondřej Krhovský) jako provozovatel internetového obchodu www.armysklad.cz  prohlašuje a zavazuje se, že veškerá osobní data (jméno, příjmení, adresa, telefon, e-mail), která získá od svých zákazníků, považuje za důvěrná a bude jich využívat pouze pro osobní potřebu za účelem úspěšného plnění smlouvy.
Žádna z poskytnutých dat nebudou využita k reklamním účelům a nebudou poskytována třetím osobám, s výjimkou těch, kteří se podílejí na úspěšném vyřízení objednávky (dopravce, speditér) a to pouze v nutném rozsahu.
Veškerá poskytnutá data jsou chráněna proti zneužití a jsou uchovávána s souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. Ve znění pozdějších dodatků a předpisů.
Zákazník, úspěšným uzavřením smlouvy, souhlasí s uchováním a zpracováním jeho osobních údajů v naší databázi, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s uchováním a zpracováním jeho osobních údajů. Chce-li zákazník požádat o vymazání jeho osobních údajů z naší databáze, lze tak učinit emailem na adresu krhovskyondrej@gmail.com nebo zasláním písemné žádosti na adresu armysklad Nádražní 30, 68601 Uh hradiště
Zákazník má přístup k veškerým svým osobním údajům a zároveň má možnost všechny své osobní údaje měnit, po přihlášení na stránky internetového obchodu www.armysklad.cz pomocí přihlašovacích údajů, které si sám zvolil.

X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).